© 2012 maiova

Отново…

След известно сътресения, блогът пак е на линия, че дори целия ми сайт. За съжаление доста от инфото се загуби.. но можеше и по-зле да бъде. Та .. явно след всяко пускане на блога, първи му пост ще е с мен. А като гледам (ако трябва да вярвам на малката база данни, до която се докопах) почти преди година е бил публикуван първия пост на faces.maiova.com. Та.. следващите снимки ми се въртят в главата от доста време. По идея трябваше да са автопортрети, но на практика с кофти осветление гениалните идеи умират бързо 🙂 И след вчерашния умопомрачителен опит за автопортрети, днес реших, че ще се възпозлвам от услугите на човек, който да натиска спусака на апарата.. Защо реших да се снимам:
1/ Щото съм яка.
2/ Щото съм много яка.
3/ Толкова съм яка че …
4/ Да застанеш като „модел“ си един поглед за нещата от другата страна. Определно мисля, че полезно човек да застане пред обектива..

Коментар

Спокойно e-mail-ът няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с: *

*
*

Ако се мислиш за спец, можеш да ползваш следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>